fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița-Sute de amenzi, în fiecare zi, pentru cei ce nu respectă măsurile de protecție sanitară

in Actualitate by
Banner

Aproape imperturbabil, în fiecare zi, sute de dâmbovițeni sunt sancționați contravențional, pentru că nu respectă normele de protecție individuală (sanitare) impuse prin lege, în actualul context epidemiologic. Pe parcursul zilei de 2 decembrie alți 285 de dâmbovițeni au fost sancționați contravențional.

Imagine arhivă

„Pe parcursul zilei de ieri, 2 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, au desfășurat noi activități pentru siguranța cetățenilor, combaterea unor fapte antisociale și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au legitimat 2.348 de persoane și au controlat 276 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, a fost verificat și modul în care se respectă măsurile de protecție în mijloacele de transport public în comun, polițiștii controlând 135 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 285 de sancțiuni contravenționale, în valoare 23.000 de lei.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 15 evenimente, dintre care 10 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Au fost constatate 20 de infracțiuni, din totalul acestora 6 fiind contra persoanei, 4 contra patrimoniului și 3 contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Forțele de ordine continuă să acționeze, pe raza întregului județ, pentru siguranța și în sprijinul cetățenilor, fiind permanent la datorie.

Au precizat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner
Go to Top