fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “Alianțele PNL-USR-PRO România merg șnur în fiecare consiliu local!”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, într-o conferință de presă, a declarat că această campanie s-a dovedit a fi cea mai dificilă dintre toate cele în care a fost implicat în cei 20 de ani de carieră politică în PSD.

Social-democratul susține că echipa PSD Dâmbovița a dus o luptă grea în această luă de campanie cu alianța dreptei unite.

Potrivit declarațiior lui Corneliu Ștefan, viceprimari și consilieri locali din județ, reprezentanți ai PNL, USR, PMP, PRO România și PER, au votat în toată această perioadă împotriva proiectelor propuse de primarii social-democrați. La fel stau lucrurile și la nivelul Consiliului Județean, spune președintele instituției.

“Suntem la sfârșitul campaniei electorale, o campanie electorală foarte grea, o spun cu toată responsabilitatea. Cred că este cea mai grea campanie electorală pe care am avut-o în 20 de ani, de când sunt membru al acestui partid și, împreună cu colegii mei, în fiecare zi am mers în teritoriu, am stat de vorbă cu dâmbovițenii și, bineînțeles, am plecat cu ideile dumnealor pe care vrem să le punem în practică.

Vreau să mulțumesc în primul rând dâmbovițenilor, care ne-au primit cu brațele deschise, ne-au primit cu toată deschiderea și au văzut în noi, în liderii PSD Dâmbovița, atât în mine, cât și în primarul municipiului Târgoviște, dar și în candidații noștri pentru Senat și Camera Deputaților, oamenii care avem soluții pentru dâmbovițeni.

Vreau să mulțumesc colegilor mei din PSD care au muncit în această perioadă, alături de echipele noastre din fiecare localitate, pentru a duce în fiecare casă programul de guvernare pe care noi l-am gândit, și de guvernare locală, dar și de guvernare națională.

Nu în ultimul rând, vreau să o spun, din sediul Partidului Social Democrat, că în aceste zile am luptat, în cele 30 de zile, cu alianța dreptei unite în Dâmbovița, cu PNL, cu USR și, nu în ultimul rând, cu PRO România, Partid care, până mai ieri, urla peste tot că e singurul partid care face opoziție. Nu, domnilor! Partidul PRO România stă umăr la umăr cu PNL și USR, de la nivel național, când liderul PRO România iese din Modrogan, până aici în Dâmbovița, când alianțele PNL-USR-PRO România merg șnur în fiecare consiliu local.

Și pot să dau câteva exemple în calitatea mea de președinte al organizației PSD Dâmbovița, și nu în ultimul rând de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița: la Moreni, aluanță PNL-PER-PRO România, viceprimar PRO România, la Târgoviște, PNL-PMP-PRO România-USR votează tot împotriva proiectelor pe care primarul municipiului Târgoviște le lansează pentru târgovișteni.
La Pucheni, ieri am fost pe Valea Dâmboviței, chiar am avut o discuție cu primarul nostru de la Pucheni, în care PRO România a obținut postul de viceprimar și cot la cot cu cei din PNL votează împotriva proiectelor noastre din Consiliul Local. La Dobra, PNL-PMP-PRO România.

Și nu în ultimul rând, exemplele pot continua în Consiliul Județean Dâmbovița, când de la simplul vot pentru orice proiect-eu înțeleg și opoziția, dar cred că avem nevoie de o opoziție constructivă – până la alegerea vicepreședinților, când PRO România a avut candidat pentru un post de vicepreședinte și candidatul PRO România a fost votat de PNL.

Cred că singurul partid din județul Dâmbovița care se gândește la dâmbovițeni, și am demonstrat acest lucru, concret, cu proiecte, cu acțiuni, este PSD!”, a declarat Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top