fbpx

Platformă de știri și opinii

Klaus Iohannis: “Redeschidem piețele la sfârșitul acestei săptămâni “(2 decembrie 2020)

in Actualitate/Administrație/Social by
Banner

Președintele Klaus Iohannis, aflat la inaugurarea tronsonului de autostradă A7-varianta ocolitoare a Bacăului, a afirmat astăzi (2 decembrie) că piețele agroalimentare, ce au fost închise (la interior), vor fi redeschise la finalul săptâmânii în curs, ca urmare a scăderii numărului de infectări cu noul coronavirus, din România.

” (…) în ultimele săptămâni numărul de persoane nou infectate zilnic a scăzut semnificativ. E adevărat ca s-a testat un pic mai puțin de sărbători, dar scăderea e clară”.

Președintele a mai susținut că: ”Scăderea numărului de cazuri noi de se poate constata peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte. Scăderea e o realitate în Europa, din fericire și noi suntem pe tendința de scădere. Am discutat cu experții și specialiștii și am decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele”.

piata 1 mai targoviste
Piața “1 Mai” Târgoviște
Piață 1 Mai-noiembrie 2020

Activitatea în piețele agroalimentare care funcționau în spații închise a fost interzisă la începutul lunii noiembrie. Multe dintre pieț, cum s-a întâmplat spre exemplu la Târgoviste, au rămas deschise, soluți găsită fiind de eliminare a pereților modulari sau de sticlă, acolo unde această soluție tehnică a fost posibilă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top