fbpx

Platformă de știri și opinii

Ziua Națională a României a fost marcată și la Moreni

in Actualitate/Administrație by
Banner

Chiar dacă evenimentele cu public nu s-au putut desfășura anul acesta de Ziua Națională a României, peste tot în țară evenimentul a fost marcat de autorități prin depunerea de coroane la monumentele eroilor și prin slujbe religioase pentru comemorarea eroilor români.

Și la Moreni, în județul Dâmbovița, primarul Constantin Dinu a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Parcul Central. Momentul a fost unul special datorită prezenței colonelului (r) Eugen Lemnaru, veteran de război, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Primăriei Moreni.

Postarea inițială:

LA MULŢI ANI MORENI! LA MULŢI ANI ROMÂNIA!

Ziua Naţională a României se desfăşoară astăzi într-un context mai puţin bun pentru fiecare dintre români, pentru fiecare dintre morenari. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că suntem români cu adevărat și că România va rămâne țara noastră dragă pentru totdeauna – indiferent de vremuri. În memoria tuturor eroilor care s-au jertfit de-a lungul veacurilor pentru România și pentru națiunea română, executivul morenar a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Parcul Central alături de col. (r) Eugen Lemnaru, veteran de război. La această acțiune au participat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, Răzvan Bejan, viceprimarul municipiului Moreni, Constantin Tocan, administrator public.

Sursa: Facebook Primăria Municipiului Moreni

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top