fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Claudia Gilia (PSD): “1 decembrie este despre fiecare dintre noi!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Dragi români,

1 decembrie este despre fiecare dintre noi – este ziua care ne amintește că România și-aîndeplinit un ideal la care a visat de veacuri.

1 decembrie este un moment de bilanț, de reflecție, în care ne încărcăm cu speranța că Națiunea va avea un destin mai bun. Este ziua pe care o putem replica în fiecare zi, dacă știm să lucrăm împreună, să fim buni cu cei din jur și să fim buni în ceea ce facem, să ne facem datoria la locul de muncă și în comunitatea din care venim.

În 1918, românii care trăiau separați au construit România Mare. I-a ajutat istoria, dar mai mult ca orice, i-a ajutat credința că vor reuși. Vom reuși și noi să ducem această moștenire urmașilor noștri. În aceste timpuri tulburi putem fi uniți prin fapte, chiar dacă la distanță unii dealții. Putem face o Românie mai prosperă, mai sănătoasă și mai respectată în lume, doar dacă vom crede în acest lucru și vom munci în această direcție.

România are nevoie acum, mai mult ca oricând, să se unească în jurul unui proiect comun care să o redefinească.

Vă îndemn pe toți să ne iubim țara, să îi prețuim valorile, să îi cinstim înaintașii, să îi punem în valoare potențialul uriaș.

La Mulți Ani, România!

La Mulți Ani, dragi români!

Conf. univ. dr. Claudia Gilia,

Deputat PSD de Dâmbovița și candidat PSD pentru Senatul României

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF  11200020

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top