fbpx

Platformă de știri și opinii

Conf. univ. dr. Ioana Panagoreț: “La mulți ani, frați români!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Conf. univ. dr. Ioana Panagoreț, decan al Facultății de Științe și Inginerie Alexandria a Universității “Valahia”, purtând cu mândrie costumul tradițional românesc, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale a României:

“România este, fără doar și poate, o țară binecuvântată! Iar faptul că Ziua Națională o sărbătorim marcând Unirea românilor, nu este o întâmplare.

România a trecut de-a lungul anilor prin toate încercările. De la crizele politice la cele sociale, de la crizele educaționale la cele economice și, cel mai grav, la criza valorilor autentice și la criza morală a societății în ansamblul ei.

Vă rog astăzi pe voi, români adevărați, în cea mai importantă zi a acestui neam de munteni, moldoveni, dobrogeni, bănățeni, maramureșeni și bucovineni, uniți sub numele de români, să rămânem români, români adevărați care să luptăm pentru România unită! La mulți ani, frați români!”


_________
Conf. univ. dr. Ioana Panagoreț este decan al Facultății de Științe și Inginerie Alexandria și candidează pentru Camera Deputaților, din partea PSD Teleorman, la alegerile parlamentare din 6 decenbrie

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top