fbpx

Platformă de știri și opinii

Trafic infernal pe DN 1 (30 nov.). Poliția recomandă variante alternative, prin județul Dâmbovița

in Actualitate/Utile by
Banner

Se circulă bară la bară, pe Valea Prahovei (DN 1), a anunțat Centrul Infotrafic al Poliției Române, în dimineața zilei de 30 noiembrie. În anunțul celor de la Infotrafic sunt prezentate mai multe variante alternative, pentru accesul rutier pe Valea Prahovei, între acestea fiind și două variante ce tranzitează județul Dâmbovița.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră  11:30, se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 București – Brașov, fiind trafic intens pe Centura de Vest a orașului Ploiești, pe sensul către Brașov.

Se circulă în coloană pe sensul către Brașov al DN1, între km. 101+500 de metri și 107, între loc. Nistorești și Comarnic. Pe raza stațiunilor montane sunt valori ridicate, coloane de autovehicule fiind formate pe raza stațiunii Bușteni, între km. 128-131.

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Au anunțat polițiștii de la INFOTRAFIC.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top