fbpx

Platformă de știri și opinii

Singura competiție națională de natație indoor de anul acesta s-a desfășurat la Târgovişte

in Actualitate/Administrație/Sport by
Banner

Singura competiție de natație indoor care s-a desfășurat anul acesta în România a avut loc săptămâna aceasta la Târgoviște. Campionatul Național de cadeţi (12-14 ani) s-a desfășurat la Complexul de Natație din Târgoviște, în perioada 22-29 noiembrie.

Toate celelalte competiții naționale au fost anulate din cauza situației epidemiologice generată de răspândirea COVID-19.         

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, i-a mulțumit pentru inițiativă Cameliei Potec, președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern:

“Timp de mai bine de o săptămână, cu respectarea întocmai a măsurilor sanitare de protecție împotriva Covid -19, Complexul Turistic de Natație din Târgoviște a găzduit singura competiție de natație indoor desfășurată în acest an, în România.
Mulțumim, Camelia Potec, pentru inițiativă, dar și pentru promovarea bazei de înot de excepție de care dispune orașul nostru!
Felicitări participanților!”Și Camelia Potec a transmis un mesaj prin intermediul Facebook:
Astazi am incheiat ultimul campionat national din 2020!

“Dupa 8 zile de competitie, iata ca putem afirma ca si cadetii au putut participat la campionatul national de inot. Stiu ca nu a fost deloc usor nici pentru ei, nici pentru antrenorii lor, nici pentru reprezentantii cluburilor afiliate, dar am reusit sa organizam in conditii complet speciale, aceasta competitie. Astfel, le-am oferit ocazia de a participa la primul campionat national in 2020. Stiu, deasemenea, ca nu toti au avut ocazia si sansa de a veni, asa ca le doresc sa ramana optimisti si motivati pentru a-si arata valoarea la urmatoarele competitii nationale.
Felicitari tuturor! Felicitari pentru incredere, curaj, perseverenta, ambitie, competitivitate, respect si dragoste fata de acest sport, inot!

Multumim intregii ECHIPE: sportivi, antrenori, arbitri, staff tehnic si parinti!

Multumim dlui primar Cristian Daniel Stan pentru sustinerea oferita, dlui director Ciprian Prisăcaru pentru puterea de a crede in realizarea proiectelor noi (si pentru toata munca depusa), Directiei de Sanatate Publica Dambovita, arbitrilor si colegilor mei de la federatie.

Multumiri si partenerilor nostri pentru tot sprijinul acordat:
Ministerul Tineretului și Sportului,
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman
Mercedes-Benz Köber România Campofrío Arena Romania Seratel Myrtha Pools GoldNutrition Isostar Romania AQUA Carpatica Bograve Advertising Electrocasnice LDK #decoboutique

Sanatate si mult succes in continuare! Cu incredere, putem realiza lucruri frumoase, chiar si in vremuri mai grele!”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top