fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Accidente în serie. Persoană decedată la Săcuieni și un accidentat grav la Voinești

in Actualitate by
Banner

În ultimele ore un număr impresionant de evenimente rutiere au avut loc în județul Dâmbovița. Din nefericire, dincolo de pagubele materiale importante, au fost înregistrate și victime.

În seara zilei de 27 noiembrie, pe DN 72, la ieșirea din satul Săcuieni, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, a accidentat mortal un pieton ( un barbat de aproximativ 52 de ani). Se pare că bărbatul se deplasa pe marginea drumului național. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

În noaptea de 27-28 noiembrie o mașină a părăsit partea carosabilă, pe raza comunei dâmbovițene Petrești. În urma accidentului două persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Dâmbovița, dar, conform declarației acestora, nu a fost nevoie de descarcerarea persoanelor accidentate.

Accident Voinești-28 noiembrie

În dimineața zilei de 28 noiembrie un alt accident s-a produs pe raza comunei Voinești. Este vorba de o coliziune produsă între 2 autoturisme, iar la locul accidentului au intervenit pompierii de la Garda Voinești, a ISU Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița: “Evenimentul s-a produs pe raza localității Izvoare. În urma cercetării s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul național 72 A, din direcția Gheboieni către Voinești, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani.

Sursa foto-ISU Dâmbovița

Bărbatul de 72 de ani a fost accidentat (grav) și a fost transportat de urgență la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului se efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top