fbpx

Platformă de știri și opinii

Nu se schimbă nimic. Sute de amenzi (270) și în 26 noiembrie, pentru neportul de mască de protecție

in Actualitate by
Banner

Și pe parcursul zilei de 26 noiembrie, alți 270 de dâmbovițeni au fost amendați de polițiști, pentru că au circulat fără să poarte mască de protecție, așa cum este obligatoriu, în actualele condiții epidemiologice ( epidemie de COVID-19).

Pe parcursul zilei de ieri, 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, au desfășurat activități în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în centre comerciale, piețe, dar și în mijloacele de transport în comun, pentru a verifica modul în care se respectă restricțiile impuse și măsurile de protecție sanitară, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

 În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au legitimat 3.375 de persoane și au controlat 265 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, a fost verificat și modul în care se respectă măsurile de protecție în mijloacele de transport public în comun, polițiștii controlând 125 astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare 13.500 de lei.

Forțele de ordine vor fi la datorie și pe parcursul acestui weekend, desfășurând acțiuni pentru siguranța și sănătatea cetățenilor.

Vă recomandăm să manifestați un comportament responsabil, respectați măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19!

De asemenea, vă reamintim de TEL VERDE – 0800800165, număr la care puteți sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Au precizat polițistii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top