fbpx

Platformă de știri și opinii

Constantin Dinu trage un semnal de alarmă. Municipiul Moreni e pe locul 4 la incidența cazurilor de COVID-19

in Actualitate/Administrație by
Banner

Îngrijorat pentru creșterea numărului de cazuri de coronavirus în Moreni, Constantin Dinu, primarul municipiului, a transmis un mesaj prin intermediul paginii de Facebook a Primăriei Moreni.

Edilul îi îndeamnă pe oameni să respecte cu strictețe regulile impuse pentru ca situația să nu se agraveze.

În doar 15 zile, la Moreni, incidența cazurilor de coronavirus a ajuns de la 2,84/1000 de locuitori la 5,78/1000 de locuitori.

“Dragi morenari,

Ne aflăm cu toţii într-o perioadă mai puţin bună pentru sănătatea publică şi pentru cursul normal al vieţii unei comunităţi locale.

Fac încă o dată un apel public către dumneavoastră de a respecta integral toate măsurile de siguranţă şi protecţie sanitară impuse de autorităţile naţionale ori judeţene în privinţa pandemiei COVID-19.

Vă informez, cu regret, că astăzi, rata de incidenţă cumulată la mia de locuitori a ajuns la 5,78 şi că municipiul Moreni a ajuns pe locul IV la nivel judeţean în privinţa infecţiilor cu noul coronavirus.

Este foarte important să purtaţi masca de protecţie corespunzător, să o îndepărtaţi doar din lateral şi să nu o atingeţi în timpul utilizării, să vă dezinfectaţi mâinile des, să evitaţi spaţiile publice deschise şi să vă limitaţi la maxim orice întâlnire cu alte persoane. 

De asemenea, rog toate persoanele care au rămas la domiciliu pentru că au avut rude, colegi sau apropiaţi depistaţi pozitiv să rămână izolate 14 zile şi să respecte condiţiile impuse de legislaţia în vigoare! 

Ne apropiem cu paşi repezi de o situaţie şi mai neplăcută: carantina. Dar, acest atribut este exclusiv al autorităţilor centrale şi judeţene.

De aceea, vă rog încă o dată să vă gândiţi nu numai la viaţa dumneavoastră, ci şi a celor din jurul dumneavoastră. Respectaţi integral toate măsurile impuse! Pentru că doar împreună putem trece de această pandemie.

Vă mulţumesc!”, a transmis Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni.

Sursa: Facebook Primăria Municipiului Moreni 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top