fbpx

Platformă de știri și opinii

(video) Leul rănit, ce a fost folosit într-un videoclip deja celebru, a fost găsit în Dâmbovița

in Actualitate/Justiție by
Banner

Un videoclip al unui manelist, în care apare un leu ce pare rănit, a stârnit un val de indignare, dar și de reacții, în România. Autoritățile (Ministerul de Interne) au demarat o amplă acțiune de identificare a animalului, făcându-se, pe parcursul zilei de miercuri, 25 noiembrie, mai multe descinderi, la adrese din Argeș si Ilfov, inclusiv la domiciliul manelistului ce a realizat videoclipul.

Polițiștii dâmbovițeni au anunțat astăzi, 26 noiembrie, că animalul a fost găsit într-o menajerie din Dâmbovița. La locația în cauză au fost solicitați și reprezentanți ai ANSVSA și ai Agenției pentru Protecția Mediului, au mai anunțat cei de la IPJ Dâmbovița (ce au sprijin acțiunea demarată de polițistii argeșeni, în acest caz)

Sursa video-IPJ Dâmbovița

Si ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut un anunț, pe propria pagină de facebook, legat de acest subiect.

sursa facebook/Marcel Vela

Am spus încă de la început: “NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a transmis Marcel Vela, ce a însoțit anunțul (de pe pagina sa de facebook) și cu o fografie cu animalul recuperat.

Animalul se pare ca va fi dus la Zoo Târgoviște, pentru ca specialiștii grădinii zoologice să îl poata evalua din punct de vedere medical.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top