fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Doi bărbați amendați pentru că nu purtau mască, în interiorul unui hipermarket

in Actualitate by
Banner

În ultimele 24 de ore, alți 271 de dâmbovițeni au fost sancționați contravențional pentru că nu purtau masca de protecție. Un caz aparte a avut loc la Târgoviște, unde 2 bărbați au fost amendați după ce polițiștii au fost anunțați, telefonic, că cei doi se află în incinta unui hipermarket și nu poartă masca de protecție, conform legii.

“Ieri, 25 noiembrie, în jurul orei 11:45, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați, prin TELVERDE – 0800800165, cu privire la faptul că, la un hipermarket de pe raza municipiului Târgoviște, două persoane nu poartă masca de protecție.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoanele în cauză, în vârstă de 44 și 21 de ani, acestea fiind sancționate contravențional conform prevederilor Legii nr. 55/2020.”

Au precizat polițistii de la IPJ Dâmbovița.

în ultimele 24 de ore, în judetul Dâmbovița, au fost organizate 42 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost angrenați 344 de polițiști.

Pe parcursul zilei de ieri, 25 noiembrie, polițiștii au controlat 264 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 41 de operatori autorizați/transportatori de persoane și 376 de mijloace de transport persoane.

Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, respectiv pentru neportul măștii de protecție, polițiștii au aplicat 271 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.000 de lei.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top