fbpx

Platformă de știri și opinii

Premierul Ludovic Orban se întâlnește cu salariații COS Târgoviște (27.nov.2020), anunță Sindicatul “Valahia”

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Premierul Ludovic Orban se întâlnește cu actualii salariați ai COS Târgoviște, în fața Prefecturii Dâmbovița, în data de 27 noiembrie 2020. Anunțul a fost făcut de sindicatul “Valahia”, sindicat ce îi reprezintă pe muncitorii (aproximativ 1000) ce mai lucrează la COS Târgoviște. Întâlnirea va fi una specială și vine în contextul în care statul român, prin reprezentanții Guvernului Orban, au declarat căvor sa preia activele funcționale de la COS Târgoviște (și angajații). Societatea este deținută, în momentul de față, de patroni din Rusia, iar salariații combinatului sunt în șomaj tehnic până în data de 4 decembrie.

Informare :

1. Mâine , vineri 27 noiembrie 2020 la orele 15,00 , premierul Ludovic Orban va veni la Târgoviște si va avea o întâlnire cu noi si cu salariații COS Târgoviște în Piața Prefecturii, pentru a ne prezenta situația preluării COS Târgoviște de către statul român.

2. Rugăm salariații care vor veni la această întâlnire, să poarte mască de protecție și SĂ PĂSTREZE DISTANȚĂ DE MINIM 2 METRI față de oricare persoană aflată în proximitatea lui.

3. Nu se va aviza acțiune publică , nu vom folosi sonorizare, bannere , nu se vor scanda lozinci , și facem apel la fiecare dintre voi să fi responsabil în ceea ce privește respectarea normelor sanitare și comportamentul civilizat! ACTIVELE PRODUCTIVE ALE COS TÂRGOVIȘTE SE VOR ÎNTOARCE LA STATUL ROMÂN!

Nicolae Dragodănescu

Este anunțul publicat de cei de la Sindicatul “Valahia”, pe pagina de facebook, astăzi, 26 noiembrie 2020.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top