fbpx

Platformă de știri și opinii

Poliția avertizează! Masca de protecție este obligatorie, peste tot. Câți dâmbovițeni au fost amendați în 24 de ore

in Actualitate by
Banner

Polițiștii dâmbovițeni avertizează că purtatul măștii de protecție, atât în spațiile închise cât și în cele deschise, este obligatoriu, indiferent de rata de incidență a cazurilor, dintr-o localitate sau alta. Alte câteva sute de dâmbovițeni se pare că nu au înțeles acest lucru, astfel că au fost amendați, doar în ultimele 24 de ore.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.  în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, sub autoritatea Instituției Prefectului, au desfășurat noi activități pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2.

În ultimele 24 de ore au fost legitimate peste 3.200 de persoane și au fost controlate 261 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost efectuate controale și pentru desfășurarea în siguranță a călătoriilor cu mijloacele de transport public în comun, fiind verificate 126 astfel de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 274 sancțiuni contravenționale, în valoare de 23 000 de lei, 266 dintre acestea fiind pentru neportul măștii de protecție.

Totodată, în intervalul orar 23:00-5:00, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării interdicțiilor privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale.

Vă informăm cu privire la faptul că purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, indiferent de incidența cumulată a cazurilor.

Au transmis polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top