Luciana Cristea (vicepreședinte CJD): dezvoltarea economică este și va fi o prioritate pentru administrația județeană!

in Actualitate/Administrație by
Banner

Semnarea protocolului de colaborare interinstituțională între Consiliul Județean Dâmbovița și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița constituie un pas important pentru dezvoltarea economiei județului.

Colaborarea tuturor celor implicați este singura cale de a devolta județul, iar administrația județeană este hotărâtă să facă tot ceea ce este posibil pentru ca Dâmbovița să se bucure de bunăstare și dezvoltare, anunță vicepreședintele CJD, Luciana Cristea.

Într-o postare pe Facebook, Luciana Cristea apreciază protocolul semnat cu Camera de Comerț ca fiind important pentru viitorul județului.
Vicepreședintele CJD a mai adăugat și că noua echipă de conducere de la CLD este hotărâtă să schimbe ”radical”  fața județului Dâmbovița.

Am fost onorată să particip, alături de președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan și de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, la un eveniment pe care îl consider important pentru viitorul județului: semnarea Protocolului de colaborare interinstituțională dintre CJD și CCIA.
Avem nevoie de un mediu de faceri care să contribuie la dezvoltarea județului, așa cum mediul antreprenorial are nevoie de o administrație cu viziune, care să se implice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă județul.
Președintele CJD, dl. Corneliu Ștefan, a declarat în repetate rânduri că dezvoltarea economiei județului este – și va fi totdeauna – o prioritate pentru administrația județeană.
Sunt mândră că fac parte din echipa care va schimba în mod radical județul Dâmbovița!
#Dâmbovițapeprimulloc
#oameniisuntimportanți
#dezvoltămDâmbovița

Sursa: Facebook Luciana Cristea

Banner