fbpx

Platformă de știri și opinii

Iulian Vladu (PMP) susține eliminarea pensiilor speciale

in Actualitate/Politică by
Banner

Iulian Vladu, președintele Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița și candidat PMP pentru un mandat în Camera Deputaților, se află printre susținătorii proiectului de lege care prevede eliminarea pensiilor speciale.

Președintele PMP Dâmbovița a declarat că, la acest moment, legea privind eliminarea pensiilor speciale, deși a fost adoptată de Senatul României, este blocată în Camera Deputaților. 

„Mai e nevoie de un singur vot pentru a elimina pensiile speciale. Acest vot trebuie dat până pe 6 decembrie în Camera Deputaților. Pensionarilor le sunt furați banii și risipiți în pensii speciale create pentru politicieni.

Solicităm punerea din nou pe ordinea de zi a Legii privind eliminarea pensiilor speciale și faceți dreptate pentru români.
Aceasta este: http://www.cdep.ro/proiecte/2019/000/40/2/se35.pdf, singura lege adoptată de Senat și blocată în Camera Deputaților condusă de Președintele PSD.”, a scris Iulian Vladu pe pagina sa de Facebook.

__________

Iulian Vladu este președintele Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița și candidează pentru un mandat în Camera Deputaților 

Material realizat la comanda PMP Dâmbovița, CMF 11200012

Banner
Go to Top