fbpx

Platformă de știri și opinii

Trei ansambluri modulare montate în curtea Spitalului Județean din Târgoviște

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Astăzi, 24 noiembrie, a început, la SJU Târgoviște, montarea primului ansamblu modular, destinat pacienților cu covid-19 sau pentru cei suspecți de infecție cu virusul. Practic, preluarea pacienților, de către personalul medical din cadrul SJUT, se va face din aceste containere, de acum înainte, si nu din corturile de triaj epidemiologic, ce erau amplasate până acum în curtea spitalului.

Cele trei ansambluri modulare vor înlocui corturile de triaj epidemiologic, ce erau amplasate în curtea spitalului târgoviștean. Cele trei ansamble modulare (containere) vor fi încălzite și vor fi amplasate la Ambulatoriul de specialitate, Policlinică și UPU (toate trei locațiile din incinta SJUT).

Investiția este de aproximativ 370.000 de lei iar fondurile pentru achiziție sunt asigurate de Consiliul Județean Dâmbovița, după cum a anunțat chiar președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Montarea containerelor a început marți și va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni, au anunțat reprezentații SJUT și ai CJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top