fbpx

Platformă de știri și opinii

Săndoi, fair-play după eșecul cu Sepsi: “Au fost mai buni”

in Sport by
Banner

Chindia a pierdut cu Sepsi, 1-2, și a ratat șansa de a urca pe loc de play-off după 11 etape ale Ligii I.

„Astăzi (n.r ieri) am suferit în multe momente, trebuie să recunosc. Avem și mulți jucători tineri, care în campionatul trecut n-au jucat titulari, n-au o constanță în Liga 1. Azi nici n-am prins o zi foarte bună. Pe final de joc am încercat să introducem toți jucătorii ofensivi pe care îi aveam, din păcate n-am reușit să înscriem”, a declarat antrenorul formației din Târgoviște, Emil Săndoi.

Sepsi a ajuns pe locul 4 după victoria de la Giurgiu, în timp ce Chindia a rămas pe locul 8, cu un program foarte dificil în următoarea perioadă. „N-am reușit să facem față, dar la golurile primite cred că eram nouă jucători în suprafața noastră de pedeapsă. E inadmisibil! Cred că astăzi a câștigat echipa mai bună, trebuie să o recunoaștem. Rezultatul este corect, Sepsi a meritat să câștige. Îmi pare rău că am pierdut, am sperat la un rezultat de egalitate. Noi trebuie să fim realiști, obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dacă vom mai câștiga, nu înseamnă că trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să visăm la ceva ce nu putem atinge. Trebuie să fim realiști”, a mai declarat Săndoi.

Următorul meci oficial al Chindiei este programat vineri, ora 18.00, tot la Giurgiu, cu formația AFC Hermannstadt, în 16-imile de finală ale Cupei României.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top