fbpx

Platformă de știri și opinii

Investițiile în domeniul sănătății, o prioritate pentru conducerea CJD

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Marți, 24 noiembrie, în curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgovişte, a început procesul de montare a trei ansambluri modulare de containere încălzite.

Aceste spații vor servi pacienților suspecți sau diagnosticați cu COVID-19, pentru a putea aștepta în niște condiții bune până ajung să fie preluați de cadrele medicale. 

Cu acest prilej, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la demararea lucrărilor de montare a containerelor, a ținut să specifice că domeniul sănătății reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Dâmbovița. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a menționat faptul că instituția pe care o conduce va continua să găsească resurse pentru cât mai multe investiții în domeniul sănătății. 

“Am promis de la începutul mandatului de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa că principala mea prioritate este sănătatea dâmbovițenilor. Trebuie să facem tot ceea ce este posibil pentru sănătatea oamenilor, iar orice investiție care aduce un plus în sistemul medical este întotdeauna binevenită.

Ca urmare a angajamentului luat în fața dâmbovițenilor, trei ansambluri modulare de containere încălzite se montează la această oră la Spitalul Județean de Urgenţă Târgoviște. Acestea vin în sprijinul pacienților suspecți sau diagnosticați cu COVID-19, care au nevoie de condiții cât mai bune de așteptare înainte de a fi preluați de medicii spitalului.

Așadar, până vineri, astfel de spații de așteptare se vor monta la ambulatoriul de specialitate (44 mp), în Policlinică și la Unitatea Primiri Urgențe (75 mp), dar și la Secția de Boli Infecțioase (75 mp). Alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Luciana Cristea, administratorul județului, Cristian Avanu, vom continua să găsim resursele necesare pentru investițiile atât de necesare în domeniul sănătății.

Le mulțumesc, de asemenea, pentru implicare, managerului Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, personalului medical al spitalului, dar și primarului Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele CJD, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top