Platformă de știri și opinii

Florin Preda (ALDE): „Să salvăm producătorul român și agricultura românească!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Florin Preda, președintele ALDE Dâmbovița, consideră că măsurile luate în ceea ce privește piețele nu reprezintă altceva decât o modalitate lentă, dar sigură de distrugere a activității producătorilor agricoli.

Liderul ALDE Dâmbovița trage un semnal de alarmă și solicită guvernanților să ia rapid măsuri, considerând inumane condițiile în care producătorii din întreaga țară și mai ales cei dâmbovițeni sunt nevoiți să-și desfășoare activitatea.

„Atrag din nou atenția autorităților și decidenților politici asupra unui lucru extrem de important și în același timp revoltător, pentru care trebuie urgent să se găsească o soluție. Este vorba despre condițiile în care țăranii noștri dâmbovițeni sunt nevoiți să-și comercializeze fructele și roadele unui an de zile, la temperaturi de -6 grade, în condiții foarte greu de suportat pentru orice om normal!!!

Consider că impunerea obligativității piețelor private de a amenaja hale și spații comerciale pentru ca tot omul să-și poată vinde marfa în condiții acceptabile este o urgență majoră și, printr-un parteneriat public-privat, este un lucru realizabil.

Altfel, distrugem încet și sigur, bruma care a mai rămas din sectorul pomicol, o ramură ce altădată era fruntea în agricultura românească.

Mai sunt foarte puțini tineri și persoane ambițioase care se mai zbat să facă ceva…!

Ar fi mare păcat să vorbim la trecut de această activitate!

Să salvăm producătorul român și agricultura românească!”, a declarat Florin Preda, președintele ALDE Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top