fbpx

Platformă de știri și opinii

Butimanu: Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub o platformă pe care se afla un autoturism

in Actualitate by
Banner

Un accident în care au fost implicate un autoturism si un tractor cu remorcă a avut loc la orele serii (24 noiembrie), pe raza comunei dâmbovițene Butimanu (sat Sterianu).

În incidentul rutier, ce a avut loc pe DC 157, a fost implicat un tractor ce tracta o platformă pe care se afla un autoturism. Conform polițistilor de la IPJ Dâmbovița, autoutilitara ar fi părăsit partea carosabilă, si s-ar fi oprit într-un șanț lateral.

Șoferul autoutilitarei, un barbat de 44 de ani, ar fi încercat scoaterea din șant a autoutlitarea, ce avea atașată și o platfoma pe care se afla un autoturism. În ajutorul acestuia ar fi intervenit și un barbat de 48 de ani ce se afla în zonă.

Acesta din urmă a fost, din păcate, prins sub platforma pe care se afla autoturismul. Bărbatul de 48 de ani a fost declarat decedat (de către medicii de la SAJ Dâmbovița, sosiți la locul accidentului).

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art.192 din Codul penal.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top