fbpx

Platformă de știri și opinii

Liga I: Chindia-Sepsi 1-2 (1-0). Târgoviștenii rămân pe 8 în clasament

in Actualitate/Sport by
Banner

Chindia Târgoviste a pierdut, la Giurgiu, un meci pe care, până în minutul 69 a sperat că îl poate câștiga. Echipa lui Emil Săndoi a cedat în fața celor de la Sepsi OSK, după ce târgovistenii au condus prin golul marcat de Denis Dumitrașcu.

Iată cele două echipe trimise în teren:

Chindia: Aioani – Căpușă, P. Iacob, Pițian, Fomba – Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea
Rezerve: D. Moldovan, M. Costea, Neicuțescu, Martac, Berisha, Cherchez, M. Ioniță, Negrea, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

Sepsi: Fernandez – Radoslav, Tincu, Dumitrescu, Fl. Ștefan – Golofca, Fofana, Vașvari, Purece – Petrila, Bajrovic
Rezerve: Niczuly, Markovic, Achahbar, Aganovic, Ștefănescu, Nouvier, I. Fulop, Safranko, Andrezly
Antrenor: Leo Grozavu

Chindia a început meciul în apărare părând a fi partitura perfectă pentru trupa lui Emil Sădoi ce, cu 14 puncte dar doar 6 goluri marcate, reușise până acum să se poziționeze în zona sigură a clasamentului. Mai mult chiar, în min.39 Denis Dumitrașcu a reușit, cu un șut de la 20 de metri, să aducă echipa gazdă în avantaj. Scor (1-0) cu care s-a ajuns și la pauză.

Marian Aioani

În repriza a doua, oaspeții nu au mai lăsat nicio șansă echipei lui Emil Săndoi. Astfel că în min.69 (Adnan Aganovic) și min.77 (Anass Achahbar) au reușit să asigure cele trei puncte pentru echipa din Sfântu Gheorghe, ce, cu cele 3 puncte câștigat,e urcă pe locul 4 în clasamentul Ligii I.

Sursa foto-AFC Chindia Târgoviste

Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Chiar dacă vom mai câștiga peste o etapă sau poate două, noi trebuie să fim realiști, nu se ne îmbătăm cu apă rece”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul gazdelor, Emil Săndoi.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top