fbpx

Platformă de știri și opinii

Cristian Stan, de vorbă cu producătorii agricoli din piețele târgoviștene

in Actualitate/Administrație by
Banner

Duminică, 22 noiembrie, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a purtat discuții cu producătorii agricoli din piețele târgoviștene.

De când a fost instituită măsura închiderii piețelor, geamurile spațiilor destinate vânzării de produse agricole au fost înlăturate. Numai așa piețele au putut rămâne deschise pentru ca producătorii să își poată vinde marfa.

Primarul municipiului Târgoviște critică această măsură, susținând că oamenii sunt revoltați deoarece stau în fiecare zi în frig și umezeală.

“Am avut astăzi câteva întâlniri cu producătorii agricoli din piețele târgoviștene.

Nu am văzut niciodată, dar niciodată, atât de multă revoltă generată de măsurile aberante ale unui Guvern nepăsător care ține oamenii în frig și umezeală, lovind categoriile cele mai vulnerabile de români.

Și pentru ca disprețul să fie deplin, de 10 zile stă pe masa Președintelui României, care refuză sa îl promulge, actul normativ adoptat de către Parlament prin care, în pofida opoziției PNL și USR, s-a stabilit redeschiderea la interior a piețelor agroalimentare!

Pe 6 decembrie însă, aceleași personaje care astăzi uită că sunt români, care ne condamnă părinții și bunicii la frig si ne numesc copiii <<răspândaci>> de coronavirus, au îndrăzneala să ne ceară să le asigurăm, prin vot, locuri “calde” în Palatul Parlamentului.

Ce spuneți!? Merită!?”, a scris Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top