fbpx

Platformă de știri și opinii

Descindere politie

Dragomirești: Doi tineri au fost reținuți de polițiști, după o bătaie în stradă, între grupuri

in Actualitate by
Banner

A fost bătaie și scandal, în cursul nopții de 19-20 noiembrie, pe raza localității dâmbovițene Drăgăiești-Pâmânteni (comuna Dragomirești). Patru tineri s-au luat la bătaie, iar doi dintre bătăuși au fost retinuți de poliție.

Ieri, 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați de 25 și 28 de ani, din localitatea Drăgăești-Pământeni, bănuiți de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de art. 193 și art. 371 din Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul nopții de 18 noiembrie a.c., bănuiții, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau pe o stradă de pe raza localității Drăgăești-Pământeni, ar fi agresat fizic alți doi bărbați de 26 și 29 de ani, și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Pe parcursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.”

Au transmis polițistii de la IPJ Dâmbovița, legat de incidentul de la Drăgăești-Pâmânteni.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top