fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște| Lucrările de la Creșa nr. 14 au fost finalizate

in Actualitate/Administrație by
Banner

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, într-o postare pe pagina sa de Facebook, anunță că lucrările de la Creșa nr. 14 au fost finalizate, iar cei 120 de copii înscriși aici vor putea beneficia, începând de luni, 23 noiembrie, de cele mai bune condiții.

Edilul spune despre Creșa nr. 14 că, după amplul proiect de reabilitare, modernizare și extindere, a devenit una dintre cele mai moderne instituții de învățământ antepreșcolar din România. 

“Prin această investiție, recepționată cu 3 luni în avans față de termenul contractual, s-a realizat atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, în suprafață desfășurată de aproximativ 1000 mp, cât și reabilitarea și modernizarea clădirii vechi.

Totodată, sunt asigurate, la nivel de top, toate dotările necesare unei unități de învățământ antepreșcolar, din care amintim:

▪️pătuțuri si lenjerii unice pentru fiecare copil;
▪️instalație de supraveghere video;
▪️lift pentru persoane cu dizabilități;
▪️mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare de rufe, lăzi frigorifice, roboți de bucătărie;
▪️grupuri sanitare separate pentru copii și, respectiv, personal;
▪️cabinet medical și echipamente;
▪️instalație de stingere incendiu;
▪️jucării individuale;
▪️măsuțe, scăunele etc;

Valoarea totală a investiției este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea a fost asigurată din surse financiare nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Sursa: Facebook Daniel Cristian 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top