fbpx

Platformă de știri și opinii

Senatorul Titus Corlățean: “Chiulangiii DREPTEI UNITE PNL-USR la Senat- episodul 2”

in Actualitate/Politică by
Banner

Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița și președinte executiv PSD Dâmboviţa, îi acuză pe reprezentanții dreptei unite de boicot, întrucât aceștia nu s-au fi prezentat la ședințele care ar fi trebuit să aibă loc în Senatul României.

Senatorul susține că, din lipsă de cvorum de ședință, nu s-au putut lua decizii importante în Biroul Permanent. 

“Chiulangiii DREPTEI UNITE PNL-USR la Senat- episodul 2.

Lunea trecută am asistat la un nou episod de chiul de la muncă al senatorilor PNL-USR! De data asta a pus umărul și #UDMR.

Biroul Permanent al Senatului a fost blocat din nou de boicotul (a se citi fuga de muncă) <<onorabililor>> reprezentanți în Senat ai Dreptei reunite… Pentru că peneliștii nu vor “Fără penali” (au vreo 6-7 pe listele lor parlamentare, începând cu faimosul Barbu, Secretar general adjunct al Guvernului PNL, cu vreo două condamnări penale..), iar neomarxiștii de la USR sunt niște farisei…

Nici ei nu vor, de fapt, <<Fără penali>>, pentru că îl apără pe Dan Barna. Așa încât nu am avut cvorum de ședință, nu am putut lua decizii importante în Biroul Permanent și nici nu putem legifera săptămâna aceasta în plenul Senatului.

Nu mai spun că aveam de audiat niște ambasadori, pe care <<gloriosul>> cuplu Iohannis-Orban dorește să îi trimită la post în străinătate. Și pe care nu îi mai audiem..

Le-am cerut liderilor de grup senatorial PNL și USR, care se logaseră strategic la reuniunea online a Biroului, fără să facă parte din cvorum, să aibă demnitatea să nu ceară conducerii Senatului motivarea absențelor, pentru ca Regulamentul să li se aplice celor care au chiulit și să li se taie indemnizațiile.

Vă scutesc de răspunsul ironic, de fapt penibil, primit. Așa încât vă invit, stimați prieteni, să vă gândiți bine pe cine puneți ștampila în 6 decembrie. Cei care au primit votul anterior și chiulesc de la muncă, pe banii contribuabilului român, vor face la fel după. Doar dacă mai faceți greșeala de a-i mai vota. Poate le dați totuși liber…”, a scris senatorul Titus Corlățean pe pagina sa de Facebook.

___________

Titus Corlățean este vicepreședinte al Senatului, senator PSD de Dâmbovița și candidează din partea PSD pentru un nou mandat în Senatul României

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa, CMF 11200020

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top