fbpx

Platformă de știri și opinii

Update-Odobești (sat Crovu): Incendiu devastator. Octogenară decedată, în mijlocul flăcărilor, în propria casă

in Actualitate by
Banner

Un puternic incendiu a izbucnit în dimineața zilei de 19 noiembrie la o casă din localitatea dâmbovițeana Crovu (comuna Odobești). În mijlocul flăcărilor se pare că este prinsă și o femeie de peste 80 de ani.

Update:

La sosirea forțelor de intervenție incendiul era generalizat la acoperișul casei și anexele alăturate. O femeie de 83 de ani a fost găsită decedată (carbonizată) în interiorul unei anexe, utilizate ca dormitor. Operațiunea de stingere a incendiului a durat aproximativ 2 ore, pompierii reușind să salveze din calea flăcărilor o proprietate învecinată (locuință și anexe).

Se pare ca un scurtciruit electric, produs la un televizor aflat sub tensiune, este cauza probabilă a producerii incendiului.

Știre inițială

Conform celor de la ISU Dâmbovița:

“La locul incendiului intervine detașamentul Titu cu 2 ASAS și GI. Potlogi cu 1 ASAS. De asemenea la locul incendiului a fost deplasat si un echipaj de ambulanță (SAJ DB)). O persoană este posibil decedată.”

Proprietara locuinței mistuite de flăcări, o femeie de peste 80 de ani, se presupune ca a fost surprinsă de incendiu în interiorul locuinței. La această oră, pompierii, ce au stins focul, caută corpul femeii ce se pare că se afla în interiorul locuinței.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top