fbpx

Platformă de știri și opinii

Facebook a lansat o nouă aplicație cu scopul de a testa un tip simplu de rețea socială

in Actualitate/Social by
Banner

Facebook a lansat o nouă aplicație (E.gg) cu scopul de a testa un tip mai simplu de rețea socială. La prima vedere, aplicația pare o modalitate mai simplă de a crea colaje, însă ea are alt scop.

Grupul de cercetare din cadrul companiei Facebook, NPE Team, a lansat aplicația E.gg, descrisă ca fiind un creator de reviste digitale și colaje media, în care pot fi implicate foarte multe elemente grafice, conform știripesurse.

Deși a fost anunțată acum câteva luni, aplicația este acum disponibilă în Statele Unite pe iOS, iar în câteva luni, aceasta va fi disponibilă și în alte țări și pe versiunea Android.

Utilizatorii pot crea și partaja „pânze digitale” pe care pot desena elemente grafice moderne, de la imagini statice și text, până la GIF-uri. Prin achizionarea „Giphy”, Facebook beneficiază de o colecție vastă de animații care ajută la crearea GIF-urilor.

Pentru orice creație pe E.gg, poate fi creat un link unic, ce poate fi trimis pritenilor, iar aceștia o pot vedea și fără a avea aplicația instalată.

Cei care au aplicația instalată pot găsi cu ușurință creațiile celorlalți utilizatori, ca printr-o rețea socială veritabilă. Utilizatorii pot prelucra creațiile altora. Pe scurt, această aplicație este un fel de Instagram, doar că în loc de fotografii și videoclipuri vor fi doar colaje.

Prin E.gg, Facebook vrea să vadă în ce măsură se pot exprima oamenii, liber și creativ, știind că este un mediu cu o presiune socială mică.

Sursa: știripesurse

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top