fbpx

Platformă de știri și opinii

Patru zile “fără soare” la Târgoviște. Temperaturi scăzute și ceață, în perioada 18-21 noiembrie

in Actualitate/Utile by
Banner

Vin vești nu prea bune de la meteorologi. Urmează patru zile de “aproape iarnă”, atât la Târgoviște cât și în județul Dâmbovița. Soarele va apărea extrem de rar, iar temperaturile scad semnificativ. De asemenea, ceața va fi prezentă, în special la primele ore ale dimineților. Nu sunt emise niciun fel de avertizări de vreme rea (fenomene meteo severe), deocamdată.

Conform prognozelor meteorologice, la Târgoviște , în perioada 18-21 noiembrie, maximele diurne nu vor depăși 10 grade celsius, iar în zilele de 21-22 noiembrie maxima zilei nu va depăși valoarea de 5 grade Celsius. În perioada 21-22 noiembrie minimele nocturne vor coborî sub pragul de îngheț.

În tot acest interval, precipitații slabe, sub formă de ploaie, se vor înregistra la Târgoviște, 20-21 noiembrie. În ziua de 22 noiembrie, duminică, este anunțată și prima ninsoare din acest an (sezonul de toamnă-iarnă), de la Târgoviște.

Abia de duminică, 22 noiembrie, soarele își va face (re)apariția la Târgoviște, dar până atunci cerul înnorat va fi o constantă a peisajului urbandin municipiul reședință de județ din Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top