fbpx

Platformă de știri și opinii

Irlanda de Nord – România, astăzi, ora 21.45

in Sport by
Banner

România mai are un singur obiectiv în 2020, pe care l-ar putea atinge la meciul cu Irlanda de Nord, ultimul din Liga Națiunilor. Un succes al tricolorilor la Belfast împreună și cu un joc al rezultatelor ar putea duce echipa lui Mirel Rădoi în urna a doua a tragerii la sorți a preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Meciul va începe la ora 21:45, în direct pe ProTV.

Victoria este obligatorie pentru a putea spera la o urcare pe ultima sută de metri în urna a doua a tragerii la sorți a preliminariilor pentru CM 2022.

Gazdele vin după patru înfrângeri consecutive, iar singurul punct adunat în grupa de Liga Națiunilor este tocmai împotriva României (1-1 pe Arena Națională).

România nu a obținut niciodată victoria la Belfast: două înfrângeri și o remiză. Tricolorii pot încheia grupa chiar pe locul al doilea: victorie cu Irlanda de Nord și un succes la masa verde împotriva Norvegiei, plus un rezultat favorabil în duelul Austria vs Norvegia. Rezultatul partidei cu nordicii este la mâna forului european (UEFA).

“Dacă luăm fiecare meci în parte nu e ceva atât de rău, nu e un an negru. Dacă ne gândim că am pierdut calificarea la EURO, durerea e mare și pare un an negru. Pentru mine nu e așa de negru, mai ales cu o victorie mâine seară (n.r. miercuri). La noi la români, prima și ultima impresie contează şi cred că am termina anul într-un mod pozitiv câştigând aici, cu atât mai mult cu cât ar fi prima oară” – Mirel Rădoi

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top