fbpx

Platformă de știri și opinii

Activitate la “cote de avarie”, la primăria Răcari. Mai multe cazuri de coronavirus, în instituție

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Sunt, din nou, probleme, la Răcari, în Dâmbovița. În momentul de față, în cel mai mic oraș din Dâmbovița (6464 de locuitori) sunt confirmate 34 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus (în ultimele 14 zile), iar rata de incidență a cazurilor este de 5,26 la mia de locuitori. Dincolo de datele statistice, primarul localității, Marius Caravețeanu, a anunțat (18 noiembrie), pe propria pagină de facebook, că situația este complicată la nivelul primăriei din localitate, unde mai multe persoane au fost confirmate pozitiv, la testul pentru COVID-19, în ultimele zile.

Postare facebook/Marius Caravețeanu

Info Covid!

18.11.2020

Din păcate mai mulți colegi (nu avem rezultatul final) sunt “pozitivi” in urma testării anunțate! In mare parte fără simptome dar, sunt și colegi cu simptome specifice!Activitatea Primăriei Orașului Răcari se desfășoară la “cota de avarie”! Toate birourile funcționează! Mai greu, mai încet, dar funcționează! Colegii care au rezultat pozitiv sunt in izolare la domiciliu! O parte in regim de telemuncă!Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere!Până data viitoare, să auzim numai de bine!

A scris, pe facebook,Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari.

Răcari-aprilie 2020

La Răcari, au fost probleme și în primul val al pandemiei de COVID-19, în primăvara anului 2020 (luna aprilie). La acea vreme au fost zeci de cazuri de îmbolnăvire, în cadrul Centrului de Asistență Medico-Socială din localitate.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top