fbpx

Platformă de știri și opinii

(Video) Acțiune de proporții a polițiștilor dâmbovițeni, la Bălteni. Sute de polițiști și comisari ai Gărzii de Mediu sunt implicați

in Actualitate/Justiție by
Banner

În dimineața zilei de marți, 17 noiembrie, o acțiune de control, de proporții, a demarat pa raza comunei dâmbovițene Conțești (satul Bălteni). Sute de polițiști, jandarmi și comisari ai Gărzii de Mediu participă la operațiunea ce vizează infracțiuni de furt și de mediu.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu comisari de la Garda Națională de Mediu, desfășoară o acțiune pentru verificare respectării legislației privind colectarea deșeurilor feroase/neferoase și pentru prevenirea poluării mediului prin incendierea necontrolată a resturilor provenite din dezmembrări auto.

Sursa video-IPJ Dâmbovița

În cadrul acțiunii sunt controlați 10 agenți economici și, totodată, sunt efectuate două percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

În activități sunt angrenați 140 de polițiști, din care 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 120 de jandarmi, 14 echipe de control formate din comisari ai Gărzii Naționale de Mediu.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top