fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: „Sanatoriul de la Moroeni va avea tot suportul Consiliului Judeţean Dâmboviţa!”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a inclus pe agenda zilei de 17 noiembrie și o vizită în comuna Moroeni.

Localitatea găzduiește Sanatoriul TBC, iar printre obiectivele Consiliului Județean Dâmbovița se află și transformarea sanatoriului într-un mediu de lucru atractiv pentru cadrele medicale – și cu condiții optime pentru bolnavii internați aici.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a transmis și un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care le promite dâmbovițenilor că sanatoriul de la Moroeni se va bucura de sprijin necondiționat din partea administrației județene:

„Sanatoriul de la Moroeni va avea tot suportul Consiliului Judeţean Dâmboviţa! Am ținut să asigur de acest lucru toate cadrele medicale și conducerea spitalului cu ocazia vizitei pe care am făcut-o, astăzi, împreună cu vicepreședintele Consiliului, Luciana Cristea, și primarul Comunei #Moroeni.

Sanatoriul de la Moroeni trebuie să redevină unul dintre cele mai importante centre naționale de tratarea a tuberculozei, iar pentru acest lucru vom căuta surse de finanțare în viitorul exercițiu europen care începe în 2021.

De asemenea, vom depune tot efortul necesar pentru ca Sanatoriul TBC de la Moroeni să devină atractiv și pentru cadrele medicale de care avem mare nevoie.

Cert este faptul că sanatoriul are un viitor în sistemul de sănătate dâmbovițean și național, iar eu și colegii mei din conducerea Consiliului Județean le vom fi alături în găsirea de soluții pentru ca activitatea de aici să decurgă fără probleme.”

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner
Go to Top