fbpx

Platformă de știri și opinii

România, antrenament inedit înainte de plecarea în Irlanda

in Sport by
Banner

Tricolorii au jucat în galben versus roșu, cu echipamentele cu care ar fi trebuit să lupte pentru revanșă cu Norvegia. Toți au purtat banderole negre iar tricourile vor ajunge la cei care donează pentru victimele incendiului de la Spitalul Piatra Neamț și familiile acestora.

S-a jucat două reprize de câte 15 minute, la intensitate mare, cu intrări destul de dure, fluierate însă prompt de arbitru Florin Constantinovici. Scorul nu a contat, important e că “roșii” lui Bălgrădean, Marin, Țîru sau Nedelcearu, alături de “galbenii” lui Tătărușanu, Albu, Camora sau Dică, au înlocuit cu fotbal partida anulată și au dovedit staff-ului cât de pregătiți sunt pentru victorie la Belfast, în ultimul meci al anului pentru România!

După rezultatele înregistrate ieri în Liga Națiunilor, devine și mai intensă cursa tricolorilor pentru un loc mai bun în clasamentul FIFA, cel în baza căruia pe 7 decembrie se vor stabili urnele tragerii la sorți a preliminariilor CM 2022.

Calificările de Mondial debutează în martie, tragerea la sorți e în decembrie, dar lucrurile se fixează practic acum!

România are nevoie de victorie la Belfast cu Irlanda de Nord și, în același timp, să așteptăm pași greșiți din partea Slovaciei (joacă în Cehia) și Rusiei (joacă în Serbia, și un egal ar putea să ne avantajeze). Toate cele trei partide se dispută miercuri!

Calculele sunt făcute în baza prezumției că România va obține în urma deciziei UEFA cele 3 puncte cu Norvegia, partidă anulată în urma neprezentării nordicilor la meci.

Sursa: frf.ro

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top