fbpx

Platformă de știri și opinii

Mediul de afaceri dâmbovițean, în atenția administrației județene

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița,  s-a întâlnit luni, 16 noiembrie 2020, la sediul forului administrativ județean, cu Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, pentru a stabili o strategie comună de dezvoltare a mediului de afaceri dâmbovițean, și, totodată, a liniilor de acțiune pentru susținerea viitoarei stațiuni de interes național Padina – Peștera.

A fost abordată tema domeniilor care pot prezenta interes pentru posibilii investitori, iar în zilele următoare, șefii celor două instituții vor semna un acord de parteneriat în vederea implementării de proiecte care să aibă drept scop încurajarea progresului economic și îmbunătățirea climatului economic al județului Dâmbovița.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a declarat că va avea o permanentă consultare cu reprezentanții tuturor factorilor implicați în dezvoltarea Județului Dâmbovița, iar acordul de coperare interinstituțională va consolida și extinde relațiile de colaborare între administrația publică județeană, mediul de afaceri și mediul academic, prezent în județul nostru prin Universitatea Valahia din Târgoviște.

“Dezvoltarea județului Dâmbovița este o muncă de echipă. Tocmai de aceea, astăzi, am avut o întâlnire cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, pentru a hotărî, de comun acord, care sunt pașii imediat următori pentru a stabili o strategie de dezvoltare a mediului de afaceri dâmbovițean, dar și a liniilor de acțiune pentru susținerea viitoarei stațiuni de interes național Padina – Peștera.

De asemenea, pentru a valorifica pe deplin potențialul economic al județului nostru, zilele următoare, voi semna și un acord de parteneriat cu președintele Camerei de Comerț, Valentin Calcan. 

Consider că mediul de afaceri trebuie consultat în permanență, iar transparența trebuie să fie cuvântul de ordine în relația dintre autoritățile publice și entitățile private. 

Atragerea de noi investitori în județul nostru este prioritară pentru mine, iar pentru susținerea celor care deja își desfășoară activitatea în Dâmbovița trebuie asigurată stabilitatea și, mai ales, predictibilitatea economică.”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Surse: Consiliul Județean Dâmbovița, Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top