fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Carmen Holban a votat pentru menținerea pieţelor deschise pe durata stării de alertă

in Actualitate/Politică by
Banner

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a votat, alături de colegii social-democrați din Camera Deputaților, pentru menținerea piețelor deschise pe perioada stării de alertă.

Carmen Holban a declarat ulterior, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că liberalii ar trebui să nu atace această lege și să analizeze bine situația înainte de a condamna la sărăcie zeci de mii de familii care ar urma să rămână fără venit. 

“Nu am rămas, nici de data aceasta, nepăsători la strigătul de disperare al celor care muncesc din greu și care au ajuns bătaia de joc a guvernanților liberali!

Am votat, astăzi, ca pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile să își poată continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Este o măsură prin care vrem să oprim bătaia de joc la adresa oamenilor care muncesc! Este o măsură prin care încurajăm munca cinstită!

Aș vrea ca PNL să nu atace această lege și ca președintele Iohannis să o promulge cât mai curând. Altfel, condamnă zeci de mii de familii la o sărăcie lucie!”, a scris Carmen Holban pe Facebook. 

_________________

Carmen Holban este deputat PSD de Dâmbovița și candidează pentru un nou mandat din partea PSD, la alegerile parlamentare 

Sursa: Facebook Carmen Holban

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa, CMF 11200020

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top