fbpx

Platformă de știri și opinii

Claudia Gilia: “Voi fi vocea dumneavoastră în Parlamentul României!”

in Actualitate/Opinii/Politică by
Banner

Dragi DÂMBOVIȚENI,

Sunt onorată să candidez la Senat pentru că, în această perioadă de criză sanitară și socială, este nevoie de oameni implicați, profesioniști, care au soluții pentru problemele din sistemul educațional, sanitar, economic etc.

Trăim timpuri speciale și avem nevoie de măsuri speciale. Însă, orice măsură trebuie să fie una bine cântărită.

Este exact ceea ce nu face Guvernul condus de Klaus Iohannis. Nu voi spune condus de Orban pentru că în ultimele luni am văzut altceva: un Președinte care iese la ora 18.00 și ne anunță ce va face Guvernul două ore mai târziu sau peste o zi. 

Am văzut cum ies miniștrii lui Iohannis și anunță că nu se închid școlile, iar la câteva ore distanță toți părinții află că la școli s-au pus deja lacăte.

Am văzut cum spun că economia ”duduie”, dar zilnic mor zeci de firme, românii își pierd locurile de muncă și nu au niciun sprijin din partea Guvernului.

Zilnic ne spun cât de mult fac pentru sistemul sanitar, câte teste pot face și câte ventilatoare și paturi vor cumpăra la anul, în aprilie, însă realitatea este una sumbră: DSP-urile sunt îngenuncheate, medicii și asistentele nu mai fac față valului mare de bolnavi, lipsesc materialele de protecție și nimeni nu răspunde la telefon. 

În guvernul condus de Klaus Iohannis, fiecare este pe cont propriu. Educația, sănătatea și economia au fost abandonate complet. Avem miniștri a căror singură activitate este să posteze pe facebook sau să participe la emisiuni la TV.

A mai văzut cineva vreo măsură dată în interesul elevilor, al pacienților sau mediului economic? Nu! Tot ce fac este să aplaneze conflicte, să răspundă la comentarii și să ignore realitatea.

Au trecut școala în online, dar au întârziat nespus de mult procurarea și distribuirea de tablete. Au avut timp toată vara să ofere cursuri profesorilor și să recupereze materiile cu elevii, să aducă internet în școală și să sprijine familiile nevoiașe să aibă măcar un calculator în casă – dar am avut un Guvern care a stat la plajă. O țară care va ignora educația – va fi o țară condamnată la sărăcie. PSD nu va permite acest lucru!

Românii văd tot ce au făcut în ultimul an și îi vor taxa la alegeri, să fiți siguri de acest lucru.

 Iar realitatea este că țara este în criză. Țara are nevoie de un Parlament și de un Guvern care să muncească pentru români, nu de pilele puse pe funcții, nu de clientela de partid sau de prietenii peneliștilor puși pe liste doar-doar să prindă un post de parlamentar.

 Domnilor liberali, în Parlament nu mergi să te îmbogățești! În Parlament mergi să faci legi, să rezolvi problemele țării și să reprezinți acest popor.

 A fi demnitar nu înseamnă a sta într-un fotoliu și să îți iei indemnizația, a fi demnitar înseamnă să-ți asumi responsabilitatea de a reprezenta interesele românilor la cel mai înalt nivel, a te lupta pentru binele oamenilor și a munci pentru ei. De aceea, trebuie să trimitem în Parlament oameni responsabili, buni profesioniști și care au în spate o carieră.

În acest moment sănătatea oamenilor trebuie să fie pe primul loc. Este nevoie de investiții majore în sistem, trebuie sprijiniți medicii, avem nevoie de garanții că niciunui român nu-i va fi refuzată internarea în caz de nevoie.

 Dacă Ioahnnis și Orban nu se trezesc, îi va deștepta poporul.

E timpul ca lucrurile să revină la normal, dar nu la normalul impus de Iohannis, ci la normalitatea românilor! 

Românii așteptă soluții concrete, nu postări pe facebook!

Avem nevoie de legi care să dezvolte satele și orașele noastre, să sprijine medicii și pacienții, să ajute profesorii și elevii să „facă carte”!

Pentru o Românie normală, avem nevoie de oameni integri și pricepuți. Cei din PNL au arătat la ce și cât se pricep!

Dragi DÂMBOVIȚENI,

Voi fi vocea dumneavoastră în Parlamentul României.

Lucrurile bune se fac în echipă, iar noi, cei din Partidul Social Democrat, știm să ne onorăm promisiunile și să fim mereu aproape de oameni!

Pe 6 decembrie, votând candidații PSD, votăm pentru siguranța unui trai mai bun!

Doamne Ajută!

________________

Claudia Gilia este conf. univ. dr. la Universitatea “Valahia” din Târgoviște și candidează din partea PSD Dâmboviţa pentru Senatul României, la alegerile parlamentare

 

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa, CMF 11200020

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top