Luciana Cristea, vicepreședinte CJD: menirea noastră e să transformăm în bine viața dâmbovițenilor!

in Actualitate/Administrație by
Banner

Consiliul Județean Dâmbovița, în formula rezultată la alegerile din 27 septembrie, are, începând de astăzi, formula de conducere completă, odată cu alegerea celor doi vicepreședinți.

Fostul prefect al județului, Antonel Jîjîie, a fost propus de PSD și votat de consilieri să ocupe un post de vicepreședinte. Fost vicepreședinte al CJD în legislatura trecută, Luciana Cristea, realeasă consilier județean pe lista PSD, a primit votul consilierilor pentru un nou mandat de ”vice” al CJ Dâmbovița.

Printr-un mesaj transmis pe Facebook, Luciana Cristea le mulțumește celor care au votat candidații PSD, făcând posibilă prezența sa în forul județean, dar și colegilor consilieri, prin votul cărora a primit un nou mandat de vicepreședinte.

”Vreau să mulțumesc, în primul rând, dâmbovițenilor! Fără votul lor din 27 septembrie, alegerea mea, astăzi, ca vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmboviţa ar fi fost imposibilă.

De asemenea, le sunt recunoscătoare colegilor din Consiliul Judeţean. Vreau să vă asigur că, alături de președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, și de Antonel Jîjîie, ales la rândul său vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, vom transforma în bine viața dâmbovițenilor pentru că, o spun cu toată responsabilitatea, aceasta este menirea noastră! Vă mulțumesc!”, a scris Luciana Cristea pe pagina sa de Facebook

Banner