fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (președinte PSD DB): “PSD propune cea mai puternică echipă la alegerile parlamentare”

in Actualitate/Politică by
Banner

Start de campanie electorală și la PSD Dâmbovița. Președintele organizației, Corneliu Ștefan, a fost cel care a prezentat candidații propuși de social democrații dâmbovițeni la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

PSD Dâmbovița-6 noiembrie 2020

“PSD propune dâmbovițenilor cea mai puternică echipă, pentru Parlamentul României. În al doilea rând, eu, în calitatea mea de președinte al CJ Dâmbovița, împreună cu primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, împreună cu toți colegii primari, cei 63 de primari aleși la scrutinul din 27 septembrie, împreună cu toți consilierii locali, din fiecare localitate, și nu în ultimul rând alături de toti consilierii județeni, susținem cu toată forța si cu toată tăria, cei mai puternici oameni, pentru Parlamentul României.

Pe acesta cale, vreau să mulțumesc încă o data dâmbovițenilor, pentru votul masiv din 27 septembrie și, așa cum am venit cu liste puternice în fiecare comunitate locală, în fiecare comunitate, pentru alegerile locale, venim în fața dâmbovițenilor și cu oameni pregătiți pentru Parlamentul României. Invit dâmbovițenii sa vină alături de PSD și pe data de 6 decembrie, să iasă la vot, bineînțeles respectând măsurile si normele în vigoare. Vreau să îi asigur că împreună, cu viitorii senatori și deputați, avem un singur gând, acela de a dezvolta comunitațile locale în județul Dâmbovița.

A spus Corneliu Ștefan.

PSD Dâmbovița mizează pe câștigarea a 2 posturi de senator în Dâmbovița (din cele trei existente), poziții ocupate, în lista de candidati, de Titus Corlățean si Claudia Gilia. La Camera Deputaților, PSD Dâmbovița îi propune (în acestă ordine) pe Ionuț Vulpescu (fost ministru al Culturii), Carmen Holban (farmacist, actual deputat PSD), Radu Popa (jurnalist, fost parlamentar), Țachianu Marian (fost deputat, actualmente primar al comunei Braniștea), Dincă Georgeta, dar si pe cei doi primari, aleși la scrutinul din 27 septembrie, la Corbii Mari și Răzvad.

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, nu a precizat câte din cele 7 locuri de deputat, atribuite judetului Dâmbovița, și-au propus social democrații să câștige la scrutinul din 6 decembrie.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top