fbpx

Platformă de știri și opinii

Văcărești și Cornești (foto)- Locuințe distruse de foc. Au intervenit cei de la ISU Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

Pompierii dâmbovițeni au avut cu adevărat o zi plină (29 octombrie). După ce, pe parcursul zilei, au fost nevoiți să intervină la două incendii, la Mănești (click aici pentru detalii-Bazar Media) și Iedera (click aici) nici în orele serii nu au avut parte de liniște. O casă a fost cuprinsă de flăcări la Văcărești iar o anexă gospodărescă a fost mistuită într-un incendiu, la Cornești (satul Cristeasca).

Incendiu Văcărești

“În jurul orei 21:00 (29 octombrie), pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din comuna Văcărești.Salvatorii au intervenit cu promptitudine, lichidând rapid incendiul și împiedicând ca flăcările să se extindă la restul locuinței. În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 30 mp, cca.10 mp de rigips și izolația din polistiren a fațadei pe cca.10 mp. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.”

Au precizat cei de la ISU Dâmbovița.

De asemenea, tot la orele serii, un incendiu a cuprins o anexă gospodărească în comuna Cornești (satul Cristeasca). A intervenit G.I Cornești, cu 1 ASAS și 1 SMURD. Din fericire, nici în acest caz nu au fost înregsitrate victime.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top