fbpx

Platformă de știri și opinii

359 de dâmbovițeni sancționați (ultimele 24 de ore), pentru nerespectarea normelor de protecție sanitară

in Actualitate by
Banner

În Dâmbovița continuă acțiunile de verificare și control a respectării măsurilor impuse pentru limitarea infectării cu COVID-19. Doar în ultimele 24 de ore (29 octombrie), 359 de dâmbovițeni au fost sancționați de polițiști.

“Acțiunile organizate, sub autoritatea instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, au continuat, scopul acestora fiind siguranța cetățenilor și conștientizarea de către aceștia a necesității adoptării unui comportament responsabil și respectarea cu strictețe a normelor impuse în contextul actual.

Pe parcursul zilei de ieri, 29 octombrie, în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, polițiștii au efectuat controale la 192 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au acționat pentru verificarea modului în care se efectuează transportul public în comun, fiind controlate 84 astfel de autovehicule.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, au fost aplicate 359 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.4000 de lei.

Vă reamintim de TEL VERDE – 0800800165, număr la care puteți sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.”

Au precizat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top