fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Claudia Gilia: “Corneliu Ștefan este un tânăr ambițios, determinat, cu experiență în administrația publică!”

in Actualitate by
Banner

După ce a participat la ședința de constituire a noului Consiliu Județean și la momentul preluării mandatului de președinte de către Corneliu Ștefan, Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmbovița, a declarat că va fi alături de noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița în toate proiectele pentru comunitatea dâmbovițeană.

“Am avut onoarea, astăzi, să particip la festivitatea de constituire a Consiliului județean Dâmbovița și la depunerea jurământului de către noul președinte, ales, de această dată, prin votul direct al dâmbovițenilor.

Vremurile ne arată că timpul discursurilor a trecut. Astăzi, cel mai credibil discurs îl reprezintă faptele.

De aceea știu că mandatul pe care îl începe, astăzi, colegul meu, Corneliu Ștefan, va fi unul în beneficiul județului, datorită proiectelor pe care și le-a asumat.

Corneliu Ștefan este un tânăr ambițios, determinat, cu experiență în administrația publică.

Am colaborat foarte bine în Parlamentul României, susținând împreună, cu determinare, proiectele județului nostru. Am încredere în calitățile sale în a manageria problemele complexe ale județului, mai ales în această perioadă pandemică.

Îi voi fi alături în toate proiectele pentru comunitatea dâmbovițeană.
Îi doresc mult succes președintelui Corneliu Ștefan!

Mult succes, tuturor consilierilor județeni care au fost învestiți cu încredere de către dâmbovițeni!”, a declarat social-democrata.

Claudia Gilia este conf. univ. dr. la Universitatea “Valahia” din Târgoviște și ocupă locul al doilea pe listele Partidului Social Democrat Dâmbovița pentru Senatul României. 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top