fbpx

Platformă de știri și opinii

Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad

in Actualitate/Administrație by
Banner

Luni, 26 octombrie 2020,  tânărul social-democrat Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad și, totodată, a avut loc și ședința de constituire a Consiliului Local.

“Astăzi, respectând condițiile impuse, am depus jurământul pentru un nou mandat de primar!!!

Cu emoție, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și încredere și vă asigur că rămân același om deschis, dornic de a face lucruri bune pentru Răzvad și răzvedeni!!!
Alături de echipa politică, cât și administrativă vom continua ce am început!!!”, a scris Emanuel Spătaru pe pagina sa de Facebook.

La eveniment a participat și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, la rândul său, a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook:

“De astăzi, primarii şi consilierii locali ai PSD au în faţă 4 ani de mandat în care trebuie să se dovedească demni de voturile primite de la oamenii din #Răzvad, #Odobești și #VulcanaPandele.

În această după-amiază, am avut plăcerea să particip la şedinţele de constituire a celor trei Consilii Locale, momentul festiv fiind unul de mare însemnătate pentru cei care au fost aleşi pentru prima dată într-o astfel de funcţie, dar şi pentru cei care îşi vor continua munca din mandatele anterioare.

Îi asigur pe toţi consilierii locali şi primarii din județul nostru că vor avea în preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa un partener de nădejde, care îi va susţine în toate proiectele benefice comunităţilor lor.

De asemenea, vă urez la cât mai multe proiecte finalizate şi să nu uitaţi că ocupaţi aceste poziţii datorită oamenilor care aşteaptă seriozitate şi dedicare în dezvoltarea localităţilor dumneavoastră.”

Emanuel Spătaru a câștigat al doilea mandat în fruntea administrației comunei Răzvad cu 84,68% din voturile cetățenilor, la alegerile locale din 27 septembrie, iar pentru alegerile parlamentare se regăsește pe lista candidaților PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaților.

Surse: Facebook Emanuel Spătaru, Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top