fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia – FCSB se joacă la Giurgiu

in Sport by
Banner

Meciul Chindia – FCSB, din cadrul etapei a noua a Ligii 1, nu se va mai disputa la Ploiești, unde echipa din Târgoviște juca în mod normal partidele considerate ”acasă”.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, pe site-ul oficial, că partida programată pe 2 noiembrie, de la ora 21:00, se va juca la Giurgiu, pe stadionul Astrei.

Meciul a fost mutat la Giurgiu pentru că stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești va fi închis pentru lucrări de mentenanță a gazonului.

Suprafața de joc a arenei din Ploiești va fi protejată, astfel, în vederea organizării meciului decisiv pentru calificarea naționalei de tineret la EURO U21 din primăvara anului viitor. Selecționata lui Adrian Mutu întâlnește echipa similară a Danemarcei pe 17 noiembrie, de la ora 20:30.

Pentru a fi sigură de calificarea la EURO, România trebuie să învingă Danemarca, echipă care a obținut ”biletele” pentru turneul final din Ungaria și Slovenia, din postură de câștigătoare a grupei.

La Campionatul European de anul viitor, alături de cele două țări gazdă, vor evolua câștigătoarele grupelor preliminare, nouă echipe, și cele mai bune cinci locuri doi.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top