fbpx

Platformă de știri și opinii

Virgil Guran: “La mulți ani, camarazi!”

in Actualitate by
Banner

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, ofițer în rezervă, a transmis un mesaj de Ziua Armatei Române în care își exprimă aprecierea și susținerea necondiționată pentru instituția cu cel mai ridicat grad de încredere în rândurile cetățenilor.

„Astăzi este despre ONOARE și despre PATRIE!
Despre Onoarea de a purta uniforma militară, de a fi cel care pune pieptul său drept scut, atunci când țara e în pericol.
Astăzi, este despre PATRIA pentru care atâția ostași, în zbuciumata istorie românească, s-au jertfit fără ezitare.

Ca ofițer, știu ce înseamnă sacrificiul pe care uniforma militară îl presupune. Știu ce înseamnă să pui PATRIA mai întâi, sacrificând familie și viață personală.

Pentru cei cărora le datorăm atât de mult, pentru cei care și astăzi, în diverse teatre de operațiuni apără interesele României, pentru memoria celor care au apărat cu arma-n mână PATRIA-MAMĂ, recunoștință veșnică.

Noi avem datoria sacră de a face astfel încât sacrificiile lor să nu fie în zadar. Și de a repune armata țării acolo unde îi este locul.

LA MULȚI ANI, ARMATEI ROMÂNIEI! La mulți ani, camarazi!”,  a scris Virgil Guran pe pagina de Facebook a PNL Dâmbovița.

Virgil Guran este consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului și candidat din partea PNL Dâmbovița pentru Senatul României, la alegerile parlamentare.

Sursa: Facebook PNL Dâmbovița 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top