fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: “La mulți ani soldaților români!”

in Actualitate by
Banner

Cu prilejul celebrării Zilei Armatei Române, Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmboviţa și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, și-a îndreptat gândul de recunoștință către toți soldații români.

Corneliu Ștefan își exprimă regretul pentru faptul că sărbătoarea de anul acesta, din cauza restricțiilor care se impun, nu mai este una cu participare numeroasă, cu oameni care să se reunească pentru a aduce un omagiu eroilor care s-au jertfit pentru neam. 

“Astăzi, sărbătorim Ziua Armatei Române!
Ceea ce suntem acum nu ar fi fost posibil fără cei care, de-a lungul timpului, și-au dat viața pentru noi pe fronturile de război.

Toate momentele importante din istoria noastră se leagă de militarii Armatei Române, iar sacrificiile făcute de ostașii români și faptele de vitejie ale acestora s-au dovedit esențiale în păstrarea identității naționale.

Din nefericire, anul acesta, nu putem sărbători așa cum trebuie Ziua Armatei Române, dar gândurile noastre bune sunt alături de cei care s-au jertfit pentru libertatea noastră, dar și la cei care, acum, participă la diverse misiuni internaţionale umanitare, de sprijinire a păcii sau de combatere a terorismului.
La mulți ani Armatei Române!
La mulți ani soldaților români!”, a scris Corneliu Ștefan într-o postare de pe pagina sa de Facebook. 

Sursa:Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top