A avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Pucioasa

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vineri, 23 octombrie, a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local al orașului Pucioasa.

La eveniment a participat și președintele ales al Consiliului Județean Dambovița, Corneliu Ștefan.

Liderul PSD a fost însoțit de senatorul Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovita și de senatorul Ioan Vulpescu.

Într-un mesaj distribuit pe Facebook, Corneliu Ștefan urează succes noului Consiliu Local, exprimându-și convingerea că și mandatul 2020-2024 va fi unul de succes pentru administrația orașului, cu primarul Constantin Ana în frunte.

De altfel, rezultatele alegerilor din 27 septembrie arată că primarul Constantin Ana și echipa lui se bucură de sprijinul fără rezerve al cetățenilor din oraș.

“În cursul dimineţii, alături de senatorul Ioan Vupescu, candidat al #PSD #Dâmboviţa la Camera Deputaţilor, și senatorul Titus Corlăţean, primul loc pe lista PSD Dâmboviţa la Senat la alegerile din 6 decembrie, am participat cu plăcere la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local al oraşului #Pucioasa.

Urmează încă patru ani de muncă la Primăria Pucioasa, dar este un efort pe care consilierii locali ai PSD şi primarul Constantin Ana îl vor face cu aceeaşi responsabilitate ca în ultimii 4 ani. În mandatul anterior, consilierii locali ai PSD şi Constantin Ana au dovedit că pot fi un exemplu pentru administraţiile din ţară, mai ales că Pucioasa este pe primul loc în topul oraşelor la atragerea de fonduri europene.

Au ştiut să muncească în echipă, au pus interesul oraşului şi al oamenilor pe primul loc.

Nu se vor opri aici! Mai au multe lucruri bune şi frumoase de făcut pentru oraşul-staţiune, iar eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alături de viitorii deputaţi şi senatori ai PSD Dâmboviţa îi vom susţine în tot ceea ce îşi propun! 

Să aveţi un mandat plin de realizări!”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner