fbpx

Platformă de știri și opinii

WhatsApp va permite efectuarea achizițiilor de bunuri și servicii

in Actualitate by
Banner

Conducătorii Facebook au anunțat joi, 22 octombrie 2020, că aplicația de mesagerie WhatsApp, va putea oferi, încă din acest an, posibilitatea achiziționării de bunuri și servicii din interiorul aplicației, cât și opțiunea de stocare a mesajelor, folosind infrastructura de comerț electronic din cadrul companiei, potrivit  Agerpres.

WhatsApp va permite companiilor să își vândă produsele în interiorul aplicației, prin intermediul Facebook Shops, un magazin online ce a fost lansat în luna mai a acestui an.

Totodată, WhatsApp se va afla în partea serviciilor de cloud computing, punând la dispoziție firmelor care folosesc instrumentele oferite de serviciile de mesaje pentru clienți, opțiunea de a stoca acele mesaje pe serverele Facebook. Aceste servicii de stocare vor fi disponibile din 2021 și vor fi gratuite, conform afirmațiilor directorului operațional al WhatsApp, Matt Idema.

175 de milioane de oameni folosesc WhatsApp în fiecare zi pentru afaceri. Idema îi asigură pe utilizatori că Facebook nu va folosi mesajele stocate pe serverele sale pentru atingerea unor scopuri comerciale.

Sursa: Agerpres 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top