fbpx

Platformă de știri și opinii

Mai multe școli din Dâmbovița trec la scenariul roșu. Cele mai multe sunt din Târgoviște

in Actualitate by
Banner

Conform Hotărârii nr. 59 privind aprobarea scenariului de funcţionare pentru unele clase/ unităţi de învăţământ  din judeţul Dâmboviţa, adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență la data de 22 octombrie 2020, mai multe unități de învățământ trec la scenariul 3 (roșu).

Elevii care învață la instituțiile mai jos menționate vor participa la cursuri exclusiv online. În cazul în care Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița nu semnalează niciun impediment, efectele Hotărârii CJSU încetează la datele precizate.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art. 1. Începând cu data prezentei, toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Cândeşti vor funcţiona în scenariul 3 (rata de incidenţă a localităţii 3,72/1.000 locuitori).

Art. 2. Începând cu data prezentei, toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Nucet vor funcţiona în scenariul 3 (rata de incidenţă a localităţii 3,5/1.000 locuitori).

Art. 3. Până la data de 02.11.2020, inclusiv, toate clasele din cadrul Şcolii Gimnaziale “I. Al. Brătescu Voineşti” Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 4. Până la data de 02.11.2020, inclusiv, toate clasele din cadrul Colegiului Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 5. Până la data de 28.10.2020, inclusiv, clasele a V-a – grupa 2, a VI-a – grupa 2, a VII-a – grupa 2, a VIII-a A şi a VIII-a B din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 3 Moreni vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 6. Până la data de 28.10.2020, inclusiv, clasele a VIII-a A şi a VIII-a B din cadrul Şcolii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 7. Până la data de 29.10.2020, inclusiv, clasa I B din cadrul Şcolii Gimnaziale “Prof. Paul Bănică” Târgovişte va funcţiona în scenariul 3.

Art. 8. Până la data de 01.11.2020, inclusiv, clasa a XII-a E din cadrul Colegiului Naţional “Constantin Carabella” Târgovişte va funcţiona în scenariul 3.

Art. 9. Până la data de 01.11.2020, inclusiv, clasa în regim simultan Pregătitoare + III din cadrul Şcolii Primare Mărunţişu Costeşti Vale (structură a Şcolii Gimnaziale Costeşti Vale) va funcţiona în scenariul 3.

Art. 10. În situaţia în care până la datele menţionate la art. 3-9, D.S.P. Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează şi activitatea claselor/ unităţilor şcolare menţionate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Art. 11. Hotărârea C.J.S.U. nr. 54/19.10.2020 se modifică în mod corespunzător potrivit dispoziţiilor prezentei hotărâri.

Art. 12. Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi primarilor, în calitate de preşedinţi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din următoarele unităţi administrativ-teritoriale: Cândeşti, Nucet, Târgovişte, Moreni, Costeşti Vale.

PREŞEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIŢA

PREFECT,

dr. ing. AURELIAN POPA

 

Sursa: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top